Rezultatele competiției „Școala MaST-TOP” - anul III, Sibiu
 

Ultima actualizare (Sâmbătă, 20 Mai 2017 19:08)

 

Peste 50 de profesori și de inspectori școlari din Sibiu, Călărași, Cluj, Iași și Mehedinți s-au reunit în perioada 16-20 octombrie la Sibiu pentru un seminar de formare din cadrul proiectului „MaST Networking, calitate în dezvoltarea competențelor cheie de matematică, științe și tehnologii".

În Sibiu, din cele 20 de școli participante la competiția „Școala MaST-TOP”, 10 au fost desemnate câștigătoare. Acestea au primit titlul de „Școală MaST–TOP” și un premiu constând într-o trusă MaST (trusa având componentele necesare activității practice desfășurate la orele de matematică, fizică, chimie, biologie, informatică și educatie tehnologică).

„În luna mai a avut loc o competiție în care elevii din școlile sibiene și-au demonstrat pasiunea pentru matematică, științe și tehnologii, prin susținerea unor lucrări practice. La finalul competiției, zece unități de învățământ preuniversitar din Sibiu au primit titulatura de „Școală MaST-TOP”, a declarat Daniela Muntean, inspector activități educative în cadrul IȘJ Sibiu.

Școlile câștigătoare sunt:

1. Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu

2. Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu

3. Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu

4. Școala cu clasele I-VIII Cristian

5. Școala cu clasele I-VIII nr. 13 Sibiu

6. Școala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” Mediaș

7. Școala cu clasele I-VIII „St. L. Roth” Mosna

8. Grup Școlar „Avram Iancu” Sibiu

9. Școala Națională de Gaz Mediaș

10. Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu

„MaST Networking” (Matematică-Științe-Tehnologii) este un proiect interdisciplinar, cu finanțare europeană, care se adresează elevilor și cadrelor didactice din cele cinci județe. Proiectul își propune să faciliteze integrarea tinerilor și adolescenților în societatea contemporană, care se bazează pe cunoaștere, prin creșterea calității furnizării educației în domeniul MaST.

Ultima actualizare (Marţi, 26 Aprilie 2016 01:40)

 

Copyright 2010-2013      Administrator website: prof. Olaru Adriana