În atentia profesorilor de științe: fizică, chimie, biologie, tehnologii,TIC

Invitație de continuare a proiectului MaST

Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca organizează în data de 13 noiembrie 2014, ora 10,00, concursul tehnico-științific ”Fii o săptămână profesor de științe”. Concursul este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare – CAEN 2014.

Regulamentul concursului se găsește aici.

Vă invităm să participați la următoarele secțiuni:

  1. Știința în viața ta! – expoziție-concurs pentru elevi
    Concurs de materiale artizanale: dispozitive cu rol de instrumente, aparate, dispozitive care simulează funcționarea unor instrumente, dispozitive-jucărie, machete funcționale, portofolii.
     
  2. Sesiune de comunicări științifice pentru elevi - Tema: Știința în viața ta!
     
  3. Sesiune de comunicări științifice pentru profesori

Tema1: Evaluarea portofoliului/proiectului tematic al elevilor

Tema 2: Valorizarea abilităților practice la elevi

Tema 3: Exemple de bune practici în integrarea științei și tehnicii în disciplinele predate

Toți participanții vor primi diplome de participare, dar vor fi premiați doar elevii prezenți în data de 13.11.2014 la expoziția concurs. Lucrările științifice vor fi adunate într-un CD cu ISBN pe care-l va primi fiecare participant cu lucrare. Lucrările trebuiesc trimise, conform regulamentului, până cel târziu în data de 10 noiembrie 2014, ora 12.00.

Pentru buna organizare, vă rugăm să completați anexele 1 și 2 din regulament și să le trimiteți până la data de 1 noiembrie 2014. Vă rugăm să transmiteți toate documentele în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Vă așteptăm!

Ultima actualizare (Sâmbătă, 20 Mai 2017 20:31)